Analytics

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Ψηφιακές Μετοχές του ιστότοπου getmecash4ever.com     Πάρτε τις ψηφιακές μετοχές getmecash4ever.com και κερδίστε μια μεγάλη απόδοση της επένδυσης!
     Εγγυημένη ικανοποίηση! Τι θα πάρετε;
     Θα στηρίξετε προφανώς το site μας και θα παίρνετε μέρισμα 0,30 € ανά μετοχή , το μήνα μόνο για την κατοχή των μετοχών αυτών , επίσης.
     Το μέρισμα των 0,30 € θα κατατεθεί στο paypal λογαριασμό σας κατά τη διάρκεια 10 ημερών μετά από την επέτειο κάθε μήνα της αγοράς των μετοχών σας ( όταν το υπόλοιπο των μερισμάτων σας φτάνει πάνω από 1 € ) .
     Μπορείτε να αγοράσετε όσες μετοχές θέλετε , όπως σας αρέσει . Αν θέλετε να πουλήσετε τις μετοχές σας πίσω σε μας σε μεταγενέστερο χρόνο , όταν η τιμή είναι υψηλότερη , θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας ενημερώσετε σχετικά με αυτό τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την επιθυμητή ανταλλαγή .
     Η αγορά ψηφιακών μετοχές της ιστοσελίδας μας , σας δίνει το δικαίωμα να αποκτήσετε μερίσματα από αυτή την ιστοσελίδα και σε οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να πουλήσετε τις μετοχές σας για την καλύτερη τιμή ( δεν σας δίνουν κανένα δικαίωμα στην περιουσία web site ) .
     Οι αυξήσεις των τιμών ανά μετοχή είναι 1 € κάθε φορά που το site κάνει συνολικές πωλήσεις που φτάνουν τα 3000 € . Αυτό εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θα πωλούνται οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας , υλικά και άυλα.
     PLUS : Θα σχεδιάσουμε μια προσαρμοσμένη σελίδα για σας , όπου μπορείτε να συμπεριλάβετε 5 συνδέσμους στη δεξιά στήλη και μία διαφήμιση σου στη μεσαία στήλη με λεπτομερή περιγραφή , όπου θα προσθέσουμε επίσης τον αριθμό των μετοχών που κατέχετε και οι αποδείξεις πληρωμής στο paypal λογαριασμό σας .
     Και αυτή η σελίδα θα φιλοξενείται μαζί με την ιστοσελίδα μας , χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς . Αυτή είναι μια πραγματικά καλή συμφωνία για μόνο 14 € .
     ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα υπάρξει μία τέτοια σελίδα ανά μέτοχο . Αγοράζοντας περισσότερες μετοχές δεν πολλαπλασιάζει αυτή τη σελίδα .
     Η καλύτερη προσφορά : Όταν αγοράζετε 40 ή περισσότερες μετοχές (αξίας 560 € σήμερα ), με την άδειά σας, θα δημιουργήσετε ένα λογαριασμό για εσάς στο site emgoldex στην ομάδα μας . Θα πάρετε url παραπομπής σας, το οποίο θα μπορείτε να προωθήσετε για να πάρετε τους νέους πελάτες για τον λογαριασμό σας στην emgoldex . Θα συνεχίσετε να κερδίζετε 0,30 € ανά μετοχή ανά μήνα . Και όταν το τραπέζι σας είναι γεμάτο θα πάρετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στην emgoldex με την πρώτη σας πληρωμή σε αυτό μείον τα 540 € που έχουμε χρησιμοποιήσει για την εγγραφή σας στην emgoldex . Εν τω μεταξύ , δεν θα είστε σε θέση να πωλήσετε τις μετοχές σας σε εμάς, γιατί το ποσό των 540€ θα έχει χρησιμοποιηθεί για την εγγραφή σας στην emgoldex . Θα είστε σε θέση να πωλήσετε τις μετοχές σας σε εμάς μετά από την πληρωμή του ποσού για την εγγραφή του λογαριασμού σας στην emgoldex σε εμάς .
     Θα σας ζητηθεί να μας στείλετε μια φωτογραφία της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας και ένα λογαριασμό υπηρεσιών κοινής ωφελείας στο όνομά σας. Η διεύθυνση στο λογαριασμό υπηρεσιών κοινής ωφελείας πρέπει να ταιριάζει με τη διεύθυνση που έχουμε στο προφίλ του λογαριασμού σας . Όλα τα έγγραφα πρέπει να είναι με λατινικούς χαρακτήρες .
     Παραγγελία εδώ .
 

     Παράδειγμα Νο1: Μπορείτε να αγοράσετε 50 μετοχές στις 20 Ιανουαρίου και θα αποφασίσετε να μας δώσετε την άδεια να ανοίξει ένα λογαριασμό για εσάς σε emgoldex . Δημιουργούμε έναν λογαριασμό για εσάς στην emgoldex και σας παρέχετε ένας σύνδεσμος στην emgoldex . Θα πρέπει να βρείτε 2 νέους πελάτες σε emgoldex να εγγραφούν με τη σύνδεσή σας και να πληρώσουν για την εγγραφή τους και 540 € σε emgoldex ιστοσελίδα , ή να αγοράσουν τουλάχιστον 40 μετοχές από εμάς και να το κάνουμε με τον ίδιο τρόπο όπως και για εσάς . Διαφορετικά, δεν θα πληρωθείτε από emgoldex site. Σχεδιάζουμε μια προσαρμοσμένη σελίδα στο site μας , όπως περιγράφεται παραπάνω . Από τις 20 Φεβρουαρίου έως 1η Μάρτη θα σας στείλουμε 15 € ( 50 μετοχές Χ 0,30 € μέρισμα ανά μήνα) σε paypal λογαριασμό σας . Θα συμπληρώσετε τον πίνακα emgoldex σας και θα πάρετε 3000 € μείον 540 € στον λογαριασμό σας emgoldex . Μπορείτε να αποφασίσετε να πωλήσετε τις μετοχές σας, όταν η τιμή ανεβαίνει στα 20 € , έτσι ώστε να πάρετε 1.000 € , όταν πουλήσετε τις μετοχές σας . Μπορείτε να καταλάβετε πόσο μεγάλη είναι η απόδοση της επένδυσης σε 2 χρόνια επενδύοντας μόνο 700 € για να αγοράσει τις 50 μετοχές
     Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς λειτουργεί emgoldex πρόγραμμα .  
     Υ.Γ. : Περιμένετε όχι περισσότερο ! Αυτή είναι μια αγορά win-win .     Παραγγελία εδώ
 
Featured Advertisements

Δικαιώματα Προαίρεσης Συναλλαγών Ψηφιακά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου